Günübirlik Sapanca Maşukiye Ormanya Hobbit Evleri Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
Sapanca - Maşukiye - Ormanya - Hobbit Evleri

07.00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü

07:30 Mecidiyeköy Mado Önü

08:00 Kadıköy Acente Ofis Önü

08:15 Kartal Köprüsü Metro İstasyonu (E5 Ankara Yönü)

08:40 Çayırova Mc Donald’s Önü

 

 

Acente konforlu araçları ile İstanbul’da belirtilen noktalardan hareket ederek Hereke’ye doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Hereke Miniköşk restaurantta sabah kahvaltımızı aldıktan sonra (Covid19 önlemleri kapsamında Açık Büfe) Marmara bölgesinin 4. Büyük gölü olan Sapanca Göl’ünün etrafında kısa bir yürüyüşün ardından ve çay kahve molası verip turumuza devam ediyoruz. Burada gezimizin bitiminde aracımız ile oksijen bakımından zengin, orman içinde dolaşıp, toprak kokusu ile akarsuyun ve kuş seslerini dinleyip, yoğun geçen çalışma hayatınıza güzel bir mola vermek için en ideal bölgelerden bir tanesi olan Maşukiye bölgesine geliyoruz. Rehberimizin anlatımları ile serbest zaman içerisinde ATV, UTV ve Zipline (Ekstra) etkinliklerine katılabilir veya dileyen misafirlerimiz yürüyüş yaparak fotoğraf çekebilirler. Rehberimizin belirlediği saatte öğle yemeğimizi alacağımız restauranta buluşuyoruz. Keyifli gezimizi tamamlayarak 460 m2’lik bir alan içerisinde 100 m2 olarak yapılmış ve 185 metre yüksekliğe sahip Türkiye’nin en büyük cam seyir terasına doğru hareket ediyoruz. (Ekstra) Yüzüklerin Efendisi ve Hobbitler filmindeki Hobbit evlerinin birebir benzerleri ile karşılaşacağımız Ormanya Doğal Yaşam projesinin bulunduğu alana gidiyoruz. 10 yılı aşan araştırma ve planlama süreci sonunda ortaya çıkarılan ORMANYA Doğal Yaşam Parkı projesine 2014 yılında başlanmış. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda ve koordinasyonunda gerçekleştirilen ve doğal çevresiyle birlikte 4 bin dönümlük alana yayılan ORMANYA Doğal Yaşam Parkı Dünya’nın üçüncü, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı olma özelliğine sahiptir. Bitki ve hayvanların doğal koşullarına en yakın ortamda yaşamaları için tüm ihtiyaçların yerine getirildiği ORMANYA Doğal Yaşam Parkı’nda ziyaretçiler için de tüm detaylar titizlikle düşünülmüştür. Her yönüyle dünya ölçeklerinde bir proje olan ORMANYA; doğal yaşamın korunması ve turistik amaçlı kullanımın bir araya getirildiği özgün bir model ortaya koymaktadır. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda ORMANYA, Türkiye’nin en önemli doğa turizm destinasyonu olma potansiyeline sahiptir. Keyifli gezimizin ardından turumuzun sonuna gelerek başka bir Acente Turunda görüşmek dileğiyle.
 

Sabah Kahvaltı: Hereke Minköşk Restaurant’ta Covid-19 Önlemlerine Uygun Açık Büfe Kahvaltı

Öğlen Yemeği : Maşukiye Şelale Restaurant 1 Adet Öğle Yemeği (Kiremitte Alabalık ya da Köfte, Kiremitte Mantar ya da Köy Peyniri, Salata,1 İçecek dâhil.)

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    Önemli Bilgiler;

    Gezi Süresi Günübirliktir. Rehberimiz Programı Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir. Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez. Tur İçersinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri Vb. Haklar İade Edilmez. Rezervasyon Esnasında Koltuk Sözü Verilemez. Haftalık Turlarda Oturma Düzeni Birer Sıra Kaydırılır.  Tur Öncesi Ve Tur İçinde Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlarda Acente Sorumluluğu Yoktur. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı Acentede Saklıdır. Turun İptali Durumunda Acente İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur.

    Ekstra Ücretler;

    Öğle Yemeği
    Kişisel Harcamalar
    Cam Teras Seyir Noktası
    ATV, UTV ve Zipline (İple Kayma)

    Müze Kart;

    Müzekart, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen bir karttır. Bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzelerde ve ören yerlerinde geçerli olup ücretsiz ziyaret sağlar. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Çanakkale, Muğla, Aydın ve Denizli’de bulunan ve kart makinesine sahip olan müzelerden kimlik ibrazı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu ücret karşılığında alınabilir.

    İndirimli Müze Kart;

    T.C. vatandaşı olan Öğrenciler, öğretmenler, gaziler, şehit ve gazilerin eş ve çocukları, engelliler ile bir refakatçisi, er ve erbaşlar, basın kimlik kartı sahipleri, seyahat acentesi sahibi ve sorumlu müdürleri, kokartlı turist rehberleri, Kültür Bakanlığı personeli ve emeklileri ile eş ve çocukları kimliklerini ibraz etmeleri durumunda T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu ücret karşılığında alınabilir.
     

    1618 Nolu Zorunlu Seyahat Sigortası Kapsamı;

    Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. Özel sağlık sigortası misafire ait özel harcamadır.
     

    Covid – 19 Kapsamında Alınan Önlemler;

    Bütün Turlarımız araçların yarı kapasite ile olacaktır.
    Bütün turlarımızda kişisel Hijyen Seti verilecektir. ( Maske, Eldiven, Dezenfektan veya Kolonya)
    Turlar Öncesi Araçlarımız dezenfekte edilecektir.
    Turlar öncesi rehber ve kaptanlarımız sağlık taramasından geçirilecektir.
    Turlarda kullanılan Otel, Restaurant ve Alışveriş mekanları dezenfekte edilecektir.
     

    İptal İade Güvence Bedeli;

    Tura Çıkış Gününden; 72 Saat (3 Gün) Öncesine Kadar Rezervasyon İptal Talebinde Bulunulması veya
    Değişiklik Halinde Koşulsuz Yüzde 100 Kesintisiz İade Garantisi Sunuluyor. 1, 2 veya 3 Gece Konaklamalı
    Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 35 TL’dir. 4 Gece ve Üzeri Konaklamalı Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 50 TL’dir. Uçaklı Turlarda İptal İade Güvence Paketi Eklenememektedir.

    Ulaşım Araçları;

    Travego & Tourismo MERCEDES – Man Fortuna 46+1+1 Koltuk, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde Ve Ortada 15 " LCD Monitör.

    MAN FORTUNA 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 

    NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı

    TEMSA SAFIR 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve Dvd oynatıcı


    İptal Şartları
    https://www.muhafazakarhotel.com/tur-760-gunubirlik-sapanca-masukiye-ormanya-hobbit-evleri-turu.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 26.04.2024 08:22 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.