Konaklamalı Bursa & Uludağ Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: Yeşil Camii–Bursa–Tophane-Cumalıkızık

06.00 Bakırköy Doğtaş Mağazası Önü

06.30 Mecidiyeköy Mado Pastanesi Önü

07.00 Kadıköy Acente Merkez Ofis Önü 

07.30 Kartal Köprüsü Altı (E 5 Ankara İstikameti) 

08.00 Çayırova Mc Donald ‘s Önünden Durağından katılacak misafirlerimizle acente otobüs içi ikramları eşliğinde Yalova - Orhangazi  - Gemlik güzergâhı üzerinden Bursa’ya Hareket ediyoruz. Osmanlı'ların Bursa’da ilk yerleştikleri bölgelerden olan, Uludağ’ın kuzeyindeki dik etekler ile vadiler arasında kalan “ Kızık “  köylerinden Cumalıkızık Köyüne gidiyoruz. Köyde koruma ve yenileme çalışmalarının yapıldığı toplam 270 evden bazılarına ve Etnografya Müzesi’ne misafir oluyoruz. Uludağ eteklerindeki, Yeşili, Şeftalisi, Kebabı, İpeği, Bıçağı ve kaplıcalarıyla meşhur, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunda öncülük etmiş, adını; Şehri kuran Bithynia Kralı 1.Prusias’dan alan Bursa’ya varış. Heykel ve Yeşil ( Yeşil Camii ve Yeşil Türbe ) ve Emir Sultan türbesi gezileri takiben serbest zaman ardından. Tarihi Kapalı Çarşı ve Ulu Camii gezildikten sonra Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin türbelerinin bulunduğu Tophane’ye çıkıyor ve şehrin panoramik fotoğrafını çekiyoruz. Otele yerleşme akşam yemeği ve konaklama. Termal Havuzdan Misafirlerimiz Faydalanabilir, Spa Merkezi ve Odalar da Termal Su Bulunmaktadır.

 

Sabah Kahvaltısı: Cumalıkızıkta Serpme Sabah Kahvaltısı Tur ücretine dahildir.

Öğle Yemeği: Bursa’da rehberimizin önereceği restoranda ekstra olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur ücretine dâhildir.

Konaklama: İbis Otel vb



2 Gün: Uludağ Kayak Günü

Otelimizde alınan açık büfe sabah kahvaltısının ardından Bursa'nın ve Ülkemizin gözde kış turizm beldesi Uludağ’a hareket ediyoruz. Karla kaplı orman manzaralı yoldan dağa doğru yolculuğumuzu gerçekleştirirken Yaklaşık 45 dakika sürecek yolculuğumuzun ardından, oteller bölgesi olarak da bilinen Uludağ Meydanı’na ulaşıyoruz. Burada sizleri serbest bırakıyor ve gerek otellerin gerekse de liftlerin imkânlarından faydalanma şansı veriyoruz. Bugün öğle yemeğinde Mangalda sucuk-ekmek ziyafeti var. Serbest vakitte misafirlerimiz ekstra olarak, kayak yapabilir, telesiyejle zirveye çıkabilir, kar motoruna binebilir, otellerde vakit geçirebilir ya da çevre gezisi yapabilirler.  Saat 17.00 de belirlenen buluşma yerinde otobüsümüzle buluşularak İstanbul’a doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 4 saatlik bir yolculukla İstanbul'a ulaşıp siz misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyor ve yeni turlarımızda sizleri tekrar aramızda görmek umuduyla vedalaşıyoruz.

 

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir

Öğle Yemeği: Uludağ Kayak Merkezinde rehberimizin önereceği restoranda ekstra olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği: Rehberin belirlediği dinleme tesisinde (Ekstra)

Konaklama: Bu gece konaklama yoktur.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    Önemli Bilgiler;

    Gezi Süresi 1 Gece 2 Gündür Otel Konaklaması 1 Gece 2 Gündür. Çocuk İndirimleri İki Yetişkin Yanında Uygulanır. Tek Bir Çocuk İçin Kullanılır. Rehberimiz Programı Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir. Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez. 0 – 6 Yaş Çocuklarda Otel Konaklamasında Yatak Verilmeyebilir. Tur İçersinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri Vb. Haklar İade Edilmez. Rezervasyon Esnasında Koltuk Sözü Verilemez. Haftalık Turlarda Oturma Düzeni Birer Sıra Kaydırılır. Konaklama Bölgelerinde Ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir. Tur Öncesi Ve Tur İçinde Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlarda Acente Sorumluluğu Yoktur. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı Acentede Saklıdır. Turun İptali Durumunda Acente İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur.

    Kayak Merkezi Hakkında Detaylar (Skıpass Geçerliliği);

    I.Bölge ve II. Bölge Pistlerini kapsayan ve ücretli olarak sunulan tek kart sistemine dâhil olmuştur.

    I.Bölgede  mevcut; Fahri Telesiyej, Ağaoğlu Telesiyej, Belvü Teleski, Kuşaklı kaya Telesiyej, Beceren-1 Teleski, Beceren-2 Teleski, Alkoçlar Teleski, İtalyan, Tut yeli ve Uludağ 2. Bölgede yer alan tüm teleski ve telesiyejler dâhildir.

    II. Bölgede mevcut; Volfram Detachable Lift, Kırkgözler Teleski, Baia Teleski, Koçoğlu Teleski, Kar Tanesi Teleski, Mandra Teleski, Beden Terbiyesi Kuşaklı kaya Telesiyej olmak üzere toplam 7 Lift  ile

    Uludağ Ulaşım Noktaları;

    Ağaoğlu Hotel, Hotel Fahri, Ak Otel, Beceren Cafe, Uslan Hotel, Kervansaray Otel, Beceren Otel, Grand Yazıcı Otel, Büyük Otel

    2. Bölge Otellerine Yol açıksa gidilecektir.

    Club Kartanesi Otel, Alkoçlar Zone 2 Hotel, Karinna Hotel, Monte Baia Otel

    Ekstra Ücretler;

    Öğle Yemeği ( Sucuk Ekmek Partisi Meşrubat) : 25 TL’den itibaren
    Kayak Takımı Günlük Kira Bedeli: 60 TL ‘’den itibaren
    Snowboard Günlük Kira Bedeli: 70 TL ’den itibaren
    Kayak kıyafeti Günlük Kira Bedeli: 30 TL’den itibaren parça başı;
    Kayak Dersi: 80 TL ( Grup Fiyatı ), 120 TL ( Özel Ders Bir Saat ) ’den itibaren

    ÖNEMLİ: Yukarıda belirtilen ücretlerin tamamı günlük ve kişi başı ücretler olup ekstra olarak misafirler tarafından bölgede ödenecektir.

    Müze Kart;

    Müzekart, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen bir karttır. Bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzelerde ve ören yerlerinde geçerli olup ücretsiz ziyaret sağlar. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Çanakkale, Muğla, Aydın ve Denizli’de bulunan ve kart makinesine sahip olan müzelerden kimlik ibrazı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu ücret karşılığında alınabilir.

    İndirimli Müze Kart;

    T.C. vatandaşı olan Öğrenciler, öğretmenler, gaziler, şehit ve gazilerin eş ve çocukları, engelliler ile bir refakatçisi, er ve erbaşlar, basın kimlik kartı sahipleri, seyahat acentesi sahibi ve sorumlu müdürleri, kokartlı turist rehberleri, Kültür Bakanlığı personeli ve emeklileri ile eş ve çocukları kimliklerini ibraz etmeleri durumunda T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu ücret karşılığında alınabilir.

    1618 Nolu Zorunlu Seyahat Sigortası Kapsamı;

    Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. Özel sağlık sigortası misafire ait özel harcamadır.

    Covid – 19 Kapsamında Alınan Önlemler;

    Bütün Turlarımız araçların yarı kapasite ile olacaktır.

    Bütün turlarımızda kişisel Hijyen Seti verilecektir. ( Maske, Eldiven, Dezenfektan veya Kolonya)

    Turlar Öncesi Araçlarımız dezenfekte edilecektir.

    Turlar öncesi rehber ve kaptanlarımız sağlık taramasından geçirilecektir.

    Turlarda kullanılan Otel, Restaurant ve Alışveriş mekanları dezenfekte edilecektir.

    İptal İade Güvence Bedeli;

    Tura Çıkış Gününden; 72 Saat (3 Gün) Öncesine Kadar Rezervasyon İptal Talebinde Bulunulması veya

    Değişiklik Halinde Koşulsuz Yüzde 100 Kesintisiz İade Garantisi Sunuluyor. 1, 2 veya 3 Gece Konaklamalı

    Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 35 TL’dir. 4 Gece ve Üzeri Konaklamalı Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 50 TL’dir. Uçaklı Turlarda İptal İade Güvence Paketi Eklenememektedir.

    Ulaşım Araçları;

    Travego & Tourismo MERCEDES – Man Fortuna 46+1+1 Koltuk, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde Ve Ortada 15 " LCD Monitör.

     

    MAN FORTUNA 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı

     

    NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı

     

    TEMSA SAFIR 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve Dvd oynatıcı

     

    TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR


    İptal Şartları
    https://www.muhafazakarhotel.com/tur-758-konaklamali-bursa-uludag-turu.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 01:30 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.