Günübirlik Uludağ Kayak Turu (Her Haftasonu) Tur Programı
Günübirlik Uludağ Turu (Her Hafta Sonu Hareketli)
Bursa’nın 36 km. güneyinde yer alan Uludağ, ülkenin en gözde kış sporları merkezidir. Flora ve faunasının zenginliği ile 1961 yılında Milli Park ilan edilen Uludağ, sadece kış turizmine değil, yaz aylarında kampçılık, trekking ve günübirlik piknik etkinliklerine de olanak sağlamaktadır. Antik dönemde Olympos Misios adıyla tanınan Uludağ, tanrıların Troya Savaşını izlediği yer olarak mitolojideki yerini almıştır.
Uludağ kayak merkezi Alp ve Kuzey disiplini ile “Tur kayağı” ve “Helikopterli kayak” uygulamaları bakımından uygun coğrafya şartlarına sahiptir. Kayak dışında snow board, big foot, buz pateni, kar motosikleti aktiviteleri bulunabilir.
Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
İstanbul - Uludağ

05.45 Bakırköy Doğtaş Mağazası Önü
06.00 Mecidiyeköy Mado Pastanesi Önü
06.30 Kadıköy Gezinoks Merkez Ofis Önü 
06.45 Kartal Köprüsü Altı (E 5 Ankara İstikameti)
07.00 Çayırova Mc Donald ‘s Önü

Siz değerli misafirlerimizle sabah belirtilen saatlerde buluşup Trafik durumuna göre Osmangazi Köprüsü veya Feribot kullanılarak yaklaşık 3,5 saatlik yolculuğumuzun ardından Uludağ zirvesine çıkıyoruz. Hava ve Yol Koşullarına bağlı olarak ortalama 08:30 – 09:00 gibi Kayak Merkezine ulaşıyoruz. Dağ ve gezilecek yerler hakkında rehberimizin anlatımları doğrultusunda dileyen misafirlerimiz yürüyüş yapabilir, kar topu oynayabilir veya kızak keyfi sürebilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz ise anlaşmalı olduğumuz Şampiyon Kayak Evinde kayak takımlarını kiralayıp gün boyunca kayak yapabilir (Ekstra) veya telesiyeje binip kartal yuvası tepesine çıkıp, Belvu Cafe de sıcak içecek eşliğinde manzaranın tadını çıkartabilirsiniz (Ekstra). Öğle yemekleri için muhteşem dağ havası ve manzarası eşliğinde Mysia Cafe de mangalda pişen sucuk ekmek ve içeceğimizi alıp bu lezzetin tadına varıyoruz (Ekstra). Gün boyunca kayak keyfini yaşadıktan sonra akşam hava durumuna göre pistlerin kapanmasıyla birlikte bu güzel turumuzu tamamlayıp İstanbul'a doğru hareket ediyoruz. Yolda verilecek olan Bursa'nın meşhur Beşyol İskenderci'sinde yemek molası verip kestane şekeri, zeytin, zeytinyağı alışverişinin ardından Trafik durumuna göre Osmangazi Köprüsü veya Feribot kullanılarak siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıp bir başka acente organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Öğlen Yemeği: Mysia Cafe de Sucuk Ekmek ve 1 içecek (Extra)
Akşam Yemeği: Rehberin belirlediği Dinlenme Tesisi (Extra)
Rota: İstanbul – Bursa Uludağ 196 km.

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    Önemli Bilgiler;

    Gezi Süresi Günübirliktir. Rehberimiz Programı Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir. Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez. Tur İçersinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri Vb. Haklar İade Edilmez. Rezervasyon Esnasında Koltuk Sözü Verilemez. Haftalık Turlarda Oturma Düzeni Birer Sıra Kaydırılır.  Tur Öncesi Ve Tur İçinde Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlarda Acente Sorumluluğu Yoktur. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı Acentede Saklıdır. Turun İptali Durumunda Acente İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. 

    Kayak Merkezi Hakkında Detaylar (Skıpass Geçerliliği);

    I.Bölge ve II. Bölge Pistlerini kapsayan ve ücretli olarak sunulan tek kart sistemine dâhil olmuştur.
    I.Bölgede  mevcut; Fahri Telesiyej, Ağaoğlu Telesiyej, Belvü Teleski, Kuşaklı kaya Telesiyej, Beceren-1 Teleski, Beceren-2 Teleski, Alkoçlar Teleski, İtalyan, Tut yeli ve Uludağ 2. Bölgede yer alan tüm teleski ve telesiyejler dâhildir.
    II. Bölgede mevcut; Volfram Detachable Lift, Kırkgözler Teleski, Baia Teleski, Koçoğlu Teleski, Kar Tanesi Teleski, Mandra Teleski, Beden Terbiyesi Kuşaklı kaya Telesiyej olmak üzere toplam 7 Lift  ile
     

    Uludağ Ulaşım Noktaları;

    Ağaoğlu Hotel, Hotel Fahri, Ak Otel, Beceren Cafe, Uslan Hotel, Kervansaray Otel, Beceren Otel, Grand Yazıcı Otel, Büyük Otel
    2. Bölge Otellerine Yol açıksa gidilecektir.
    Club Kartanesi Otel, Alkoçlar Zone 2 Hotel, Karinna Hotel, Monte Baia Otel
     

    Ekstra Ücretler;

    Öğle Yemeği ( Sucuk Ekmek Partisi Meşrubat) : 25 TL’den itibaren 
    Kayak Takımı Günlük Kira Bedeli: 60 TL ‘’den itibaren
    Snowboard Günlük Kira Bedeli: 70 TL ’den itibaren
    Kayak kıyafeti Günlük Kira Bedeli: 30 TL’den itibaren parça başı;
    Kayak Dersi: 90 TL ( Grup Fiyatı ), 130 TL ( Özel Ders Bir Saat ) ’den itibaren
    ÖNEMLİ: Yukarıda belirtilen ücretlerin tamamı günlük ve kişi başı ücretler olup ekstra olarak misafirler tarafından bölgede ödenecektir
     

    Müze Kart;

    Müzekart, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına verilen bir karttır. Bir yıl boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olan tüm müzelerde ve ören yerlerinde geçerli olup ücretsiz ziyaret sağlar. İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Çanakkale, Muğla, Aydın ve Denizli’de bulunan ve kart makinesine sahip olan müzelerden kimlik ibrazı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu ücret karşılığında alınabilir.

    İndirimli Müze Kart;

    T.C. vatandaşı olan Öğrenciler, öğretmenler, gaziler, şehit ve gazilerin eş ve çocukları, engelliler ile bir refakatçisi, er ve erbaşlar, basın kimlik kartı sahipleri, seyahat acentesi sahibi ve sorumlu müdürleri, kokartlı turist rehberleri, Kültür Bakanlığı personeli ve emeklileri ile eş ve çocukları kimliklerini ibraz etmeleri durumunda T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu ücret karşılığında alınabilir.
     

    1618 Nolu Zorunlu Seyahat Sigortası Kapsamı;

    Acentenin iflası veya herhangi bir nedenle paket tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. Özel sağlık sigortası misafire ait özel harcamadır.
     

    Covid – 19 Kapsamında Alınan Önlemler;

    Bütün Turlarımız araçların yarı kapasite ile olacaktır.
    Bütün turlarımızda kişisel Hijyen Seti verilecektir. ( Maske, Eldiven, Dezenfektan veya Kolonya)
    Turlar Öncesi Araçlarımız dezenfekte edilecektir.
    Turlar öncesi rehber ve kaptanlarımız sağlık taramasından geçirilecektir.
    Turlarda kullanılan Otel, Restaurant ve Alışveriş mekanları dezenfekte edilecektir.
     

    İptal İade Güvence Bedeli;

    Tura Çıkış Gününden; 72 Saat (3 Gün) Öncesine Kadar Rezervasyon İptal Talebinde Bulunulması veya
    Değişiklik Halinde Koşulsuz Yüzde 100 Kesintisiz İade Garantisi Sunuluyor. 1, 2 veya 3 Gece Konaklamalı
    Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 35 TL’dir. 4 Gece ve Üzeri Konaklamalı Turlarda Paket Bedeli Kişi Başı 50 TL’dir. Uçaklı Turlarda İptal İade Güvence Paketi Eklenememektedir.
     

    Ulaşım Araçları;

    Travego & Tourismo MERCEDES – Man Fortuna 46+1+1 Koltuk, Abs, Asr, Klimalı, Karoseri İndirme Kaldırma Sistemi Tempomat (Hız Sınırlayıcı ve Sabitleyici), TV, DVD Player (DVD, VCD, CD, MP3), Önde Ve Ortada 15 " LCD Monitör.

    MAN FORTUNA 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı 

    NEOPLAN CITYLINER / TOURLINER 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı

    TEMSA SAFIR 46+1+1 koltuk, abs, asr, Klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve Dvd oynatıcı


    İptal Şartları
    https://www.muhafazakarhotel.com/tur-756-gunubirlik-uludag-kayak-turu-her-haftasonu.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 28.03.2024 12:04 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.