Günübirlik Maşukiye & Sapanca & Abant Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: 06:00 Beylikdüzü Shell Benzin İstasyonu, 07:00 Merter Metro istasyonu otoparkı, 07:30 Gayrettepe Metro Durağı Önü Büyükdere Cad., 08:00 Zeynep Kamil Oto Pazarı, 08:10 Kozyatağı Hilton Otel Yanı, ( Yenisahra Köprüsü ) 08:20 Kartal Yemek Center, 08:30 Gebze Center Önü
PROGRAM
İstanbul - Abant - Maşukiye - Sapanca

Konforlu otobüs yolculuğumuz sonrasında doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzarası ile Abant Gölüne ulaşıyoruz. Abant Gölü etrafında dileyen misafirlerimiz serbest zamanlarını doğa yürüyüşü yaparak geçirebilirler. Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında Abant’ın tertemiz havası ile kendimizi yenilerken, muhteşem yansıma fotoğrafları çekme fırsatımız da olacak. Abant Gölünde yapacağımız yürüyüşün ardından dileyen misafirlerimiz göl kıyısındaki köy pazarında alışveriş yapabilir, göl etrafında Fayton turuna katılabilirler. (Ekstra) Abant Gölünde geçireceğimiz bu keyifli zamanların sonrasında Rehberimizin belirteceği saatte aracımıza biniyoruz. Rehberimiz tarafından belirtilecek noktada dileyen misafirlerimizle öğle yemeklerimizi alıyoruz. (Ekstra) Maşukiye' ye ulaşıyoruz. Maşukiye; Samanlı Dağı Kartepe eteklerinde yer alan, orman içinden akan Yayla Dere'nin oluşturduğu çağlayanlar üzerine kurulu restoran, çiftlik, piknik alanları, seyir terasları, pınarlar arasında bir huzur beldesidir. Doğa ile baş başa kalıp, orman içinde dolaşıp, toprağa basıp, su ve kuş sesi dinleyip, haftanın yorgunluğunu burada atabilirsiniz. Verilen serbest zamanda dileyenler yürüyüş yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz de Atv kiralayabilir veya Zipline ile uçmanın keyfine varabilirler. (Ekstra) Ardından şehir gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri olan Sapanca'ya ulaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz göl kenarında yürüyüş yapabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirler. Serbest zaman sonrasında dileyen misafirlerimizin reçel, pişmaniye vb yöresel ürünlerin tadına bakabileceği ve aynı zamanda alışveriş yapabileceği noktada verilen mola sonrasında dönüş yolculuğumuz başlıyor. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız kalkış noktalarında bırakarak, bir başka organizasyonda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz.

Kahvaltı: Maşukiye'de fiyata dahil.
Öğle yemeği: Bölge restoranlarında serbest menü (Ekstra)

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.muhafazakarhotel.com/tur-552-gunubirlik-masukiye-sapanca-abant-turu.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 19.04.2024 20:47 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.