Uçaksız Katar Doha Turu 3 Gece 4 Gün Şehir Turu Dahil Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Doha (Hamad Uluslararası Havaalanı)

Vizesiz Katar Turu'muzun ilk günü siz değerli misafirlerimiz Doha Hamad Uluslararası Havaalanı’na  varışta temsilcimiz tarafından karşılandıktan sonra otele transfer yapılacaktır. Check-in işlemlerinden sonra geceleme otelimizde. (Standart check-in saati 15:00).



2 Gün: Doha Yarım Gün Şehir Turu (Katar Ulusal Müzesi - West Bay - Pearl - Katar Kültür Köyü - Souq Wagif Gezileri Dahil)

Erken saatlerde otelimizde sabah kahvaltısını aldıktan sonra Yarım Günlük Doha Şehir Turu (09:00 - 13:00 arası) yapılacaktır. Bu rehberli turun tadını çıkarın. İlk durağımız Katar Ulusal Müzesi (National Museum of Qatar) ziyareti. Katar halkının günümüze doğru eşsiz hikâyesini yansıtıyor. Üç bölüm halinde düzenlenmiştir – Başlangıçlar; Katar'da Yaşam ve Katar'ın Modern Tarihi, her tema on bir tane galeride sunuluyor. 1.5 km'nin üzerinde yayılan alanda, her şeyi kapsayan ortamların heyecan verici bir karışımı ve tüm duyuları içine alacak zorlayıcı öykü anlatımı ile gezimize devam ediyoruz. Sizi West Bay bölgesinde ve aynı zamanda Pearl'de gezdirirken ülkenin görkemli siluetinin tadını çıkarabilirsiniz. Bu gezi sizi,  Katar Kültür Köyü'ne (Katar Cultural Village) 15 dakikalık bir yürüyüş turuna çıkarıyor. Bu nedenle ülkeyi kısa bir süreliğine ziyaret eden turistler için ideal bir seçimdir. Souq Waqif (Doha’nın Geleneksel Pazarı) geleneksel ticaret, mimarlık ve kültürün otantik bir tadı. Labirenti andıran küçük dükkanlarda, baharat, mevsimsel lezzetlerden parfümlere, süslü mücevherlere, kıyafetlere, el sanatlarına ve hatıra ürünlerine kadar göz kamaştırıcı bir Orta Doğu ürünleri yelpazesi sunar. Souq'ta Şahinleri, Atları ve Develeri de görebilirsiniz. Tur otele transferle sona erer.

Günün İkinci Yarısı - Kendi başınıza keşif yapmak serbesttir, ulaşım hizmetleri dahil değildir.



3 Gün: Doha (Ekstra BBQ Akşam Yemeği + Tam Gün Çöl Safari)

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, günün ilk yarısı bağımsız aktiviteler için serbest zaman verilecektir. Öğle yemeğinden sonra dileyen misafirlerimiz otelden alınarak Barbekü Yemeği ile Tam Gün Çöl Safari Turu (ekstra) yapılacaktır. Profesyonel çöl sürücüleri ekibimizle canlandırıcı çöl maceralarına hazırlanacaksınız. Mesaieed’in rahatlatıcı şarkı söyleyen kum tepelerinde, heyecan verici bir gün geçireceksiniz. Bu 7 saatlik kaçamak sizi nefes kesen İç Deniz sahili  Khor Al Adaid'e götürecek. UNESCO listesinde yer alan bu doğal güzelliği keşfedeceksiniz; Dünyada denizin çölün kalbine oturduğu az sayıdaki yerlerden biri burası. Daha sonra Çöl Kampı’na gidiyoruz, önünüzdeki güzel denizi seyrederken plajda yüzebilir veya dinlenebilirsiniz. Tur bitimi otelimize dönüş ve geceleme otelimizde.

  • Barbekü Akşam Yemeği  + Tam Gün Çöl Safari Turu (14:00 – 21:00)
    (Kişi Başı 165 Dolar)


4 Gün: Doha (Hamad Uluslararası Havaalanı)

Sabah kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemleri sonrası Hamad Uluslararası Havaalanı’na transfer  (20 Km / 1 Saat) ile turumuzu sonlandırıyoruz.

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.muhafazakarhotel.com/tur-433-ucaksiz-katar-doha-turu-3-gece-4-gun-sehir-turu-dahil.html
    demtur turizm tic.ltd
    Esentepe, Büyükdere Cd. No:173, 34394, 34394 Şişli/İstanbul
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 19.04.2024 04:18 tarihinde verilmiştir. demtur turizm tic.ltd tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.